Ungdomsmesterskapet i Os

Ungdomsmesterskapet i Os gikk av stabelen 10. og 11. september 2016.

En kombinasjon av trening til NM og konfirmasjon, gjorde at NSR ikke stilte noen stor tropp. NSR sine farger ble representert med tre junior C-jenter: Ella Marie Hegge, Marie Glomnes Rudi og Lisa Nakamoto Byberg. Selv om seirene uteble, hadde jentene mange besøk på seierspallen. Og en aldri så liten moralsk seier må vel noteres i Mix JC 4x på søndag, hvor de sammen med Lars Erik Vevatne fra Os var bare 5/10 fra seieren, men var eneste båt med tre jenter! Det beste eksemplet på at det voksende jentemiljøet i NSR er av “hel ved”, viste likevel Lisa Nakamoto Byberg da hun var så uheldig å gå rundt i 1X, men kom seg opp i båten igjen og fullførte løpet! En prestasjon og en innstilling som publikum visste å verdsette, og som fra rosjefens ståsted lover godt jenteroing i årene som kommer. En stor takk må rettes til Arne Byberg som fulgte opp jentene i Os, samt til Ormsund roklubb som tok laglederfunksjonen også for NSR, og som dessuten sammen med representanter fra Os og Fana hjalp jentene på båtplassen. At Svein Moldestad fra CR tok jobben med å trekke båthengeren fram og tilbake, understreker bare samarbeidsviljen i rofamilien.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *