Rather great news!

Store nyheter fra det store utland, nærmere bestemt Henley!

 

Etter “Stewards December Meeting” er det nå klart at tre nye eventer for kvinner er inkludert i programmet i Henley Royal Regatta. Dette betyr at det vil være like mange klasser i elite-kategorien som hos mennene. Stort skritt for Henley Royal Regatta! De nye klassene er toer, firer og dobbeltsculler.

Regel for baner og styring er også endret på dette møtet. Regelen er nå at alle årebladene, båtene og personene må være innenfor sitt område, som er mellom bøyene/tømmerstokkene på sin side og halveis til andre siden, altså holde seg til den siden man starter på. Styrer man utenfor sitt område, risikerer man å bli diskvalifisert av dommerne.

The Henley Royal Regatta is to introduce three new events for women to the 2017 race schedule. 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *