Første tur i april

Det var ikke så verst på fjorden 2.april!

Tåken lå tett over vannet i Bunnefjorden og langt ute i Oslofjorden mot Asker og Bærum, det var helt nydelig trolsk stemning. Men solen skinte på oss da vi rodde rundt Bygdøylandet inn i Bestumkilen!  Det var store og små flokker ærfugler på vannet, flere tjeld sto på skjæret ved Huk og speidet sørover, i det hele tatt, mange tegn på vår rundt omkring. En robåt fra NSR er vel egentlig også et vårtegn?

Vi benyttet anledningen til å studere de nye moderne sjømerker som er satt opp rundt omkring i fjorden. Noen erstatter gamle koselige lykter, andre sjømerker er nye på nye steder, så har man ikke styrmann i båten, så pass ekstra godt på, her kan man ikke sette inn autopiloten!

De heldige som var på vårtur var: Hedda, Natasza, Lis, Jacob og Marianne

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *