Årungregattaen

Regattasesongen åpnes imorgen lørdag 29.4 på Årungen, og vi er arrangørene bak det hele. Cafe den røde stjerne ryktes å være bedre enn noensinne, de smeller den opp i det dette skrives. Partytelt i ”hagen” er tatt frem, benker og bord er på plass – dette blir en fest! Vi anbefaler at tilskuerne kler seg godt, roerne også, for temperaturen skal være relativt lav, men sola skal titte frem. Vindforholdene blir tricky, men det er jo ingenting vi kan gjøre noe med.

Trekningslisten oppdateres jevnlig under fanen ”Årungregattaen” ”trekningsliste”, som vår nye regattasjef Øyvind Lavoll står bak. Han har allerede imponert flere med bra arbeid.

Årets første regatta er alltid ekstra spennende; hvor ligger man etter 5mn med vintertrening?

Lykke til alle roere og vel møtt alle tilskuere!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *