Internasjonal rouke

Båter på gress er vel ikke så verst!

Gitten forteller: Vi var noen stykker fra  60 Pluss som ble innkalt av Marianne. 14 båter skulle hentes fra Solodden, NSR, Arendal, Christania og Bestumkilen. Mange båter var oppbevart i Bestumkilen Roklubb. Eli, Nina, Jan og jeg møtte Natasza og Jakob på NSR. Straks kom det en flokk glade roere fra Christiania, noen i RIB. Vi fra 60 Pluss og en dame fra ARO tok første båt, Jens. I Iand bar vi båter opp på gresset og la årer og ror inn i det store teltet. Så tomannskap i RiB til Bestumkilen, hvorfra vi rodde til Fornebu. Dagfin kjørte et nytt lass til Bestumkilen, og atter av sted i båt, denne gang en coastal, den var ny for meg, og coxing gikk da i sirkel, da gikk det bedre på stroken.

For oss fra 60 Pluss var det en morsom opplevelse

3 replies on “Internasjonal rouke

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *