Da er vimpeljakten over

og utbyttet kan nytes!

Det ble 111 vimpler. Det er veldig mange! Og det er veldig mange andre flotte prestasjoner som ligger som underlag for alle disse flotte tøystykkene som Per B har talt, heist og snart skal fire igjen.

Det er mange «aksjer» i disse førsteplassene, fra de som tar seg materiell og klubbøkonomi, rosjef, trenere, alle roerne, støttespillere, klubbmedlemmer og bidragsytere av mange slag – herunder en del foreldre som er veldig flinke til å stille opp. Det er et et samarbeid som har resultert i mange flotte opplevelser, samhold, felles innsats, mestring, kunnskap, ferdigheter, fysisk og mental utvikling osv. Vimpler er mer enn bare vimpler!

Hurra!

Da ser statistikken slik ut:

Årungregattaen 14
Forsommerkapproingen 14
Stokkavannsregattaen 10
Østlandsregattaen 16
Nordisk Mesterskap 2
Christianiaregattaen 17
Henley Royal Regatta 1
Norgesmesterskapene 6
Kjørboregattaen 7
Tunevannsregattaen 8
Coastalmesterskapet 1
Ungdomsmesterskapet 4
Hortensregattaen 10
Hamburg Junior-regatta 1
Totalt 111

Per B har dessuten opplyst følgende:

Laveste antall vimpler var i 1993, da endte vi på 6 vimpler. Årets resultat på 111 vimpler en ny rekord, vi har aldri vært i nærheten av å ha så mange seire noen gang i én sesong.

 

**

Vimpelsjokk nok en gang!

16. og 17. september 2017 fosset vimpel nr 100 inn i garnet. Per B er aldeles utslitt.

**

Tunevannregattaen – hva kan vi vel si annet enn 95??

Vimpelgeneral Per har nå snart tom skuff. Er det fem igjen til å runde 100? Er det regattaer igjen? Nyt stangen, det blir lenge til vi ser noe slikt igjen!

***

Kjørboregattaen stilte nye krav til vimpelgeneralen – syv nye seire kom til, og nå vaier hele 87 vimpler i stangen. Enda er det noen regattaer igjen. Men aldri har det vært flere vimpler, og årets sesong skal bli nokså hard å slå!

***

Norgesmesterskapene 2017 er over, og vimpelgeneralen har heist 6 nye vimpler! 80 stk blafrer nå vakkert i vinden. Hvor skal dette ende? Har Per nok vimpler? Følg med, følg med!

***

Etter Henleyregattaen er det kommet ytterligere en vimpel i stanga – vi er nå oppe i 74! Dette er allerede to mer i 2016, som var et meget godt vimpelår! Mange regattaer igjen…

***

Christianiaregattaen gjorde et veldig stort innhogg i vimpellageret. Vimpelgeneral Per heiser og heiser, og det tykt av vimpler!

Til sammen 17 vimpelberettigede seire ble det!  Klubben vant også HJA 4- og 228 HJA 4- på Walk Over, men det teller som kjent ikke til seiersvimpel.

***

19. juni: Det har vært Nordisk, og det ble poeng og pokal! Les mer her!

Det ble to seire for NSR-lag: Petter Tufte ble Nordisk Mester i HS 1X, og Petter og Matti ble Nordiske Mestere i HS 2-. To seiersvimpler vil bli heist i flaggstangen, slik at vi nå er oppe i 56 vimpler.

Norge vant Nordisk Cup (ble beste nasjon), og ble tildelt Victor Hjorts Pokal. Dette er en fantastisk pokal, oppsatt umiddelbart efter 2. verdenskrig. Den er evigvandrende, og noe lignende tror jeg ikke finnes innen rosporten.  R

***

12. juni: For en fangst av sprell levende vimpler! Østlandsregattaen innbragte 16 vimpler! Flinke gutter og jenter i alle aldre og alle funksjoner! Vimpelgeneral Per har blemmer i hendene etter å ha kjempet med liner og knuter. Hele 54 stolte vimpler! Vi er enda ikke i midten av juni! Hjemmesiden går for rekord!!

***

30. mai: Da har vi ti nye vimpler i stanga, totalt 38. I fjor satte vi ny rekord, 77 vimpler. Greier vi enda en rekord? Still opp og vinn alle sammen!

**

21. mai: Vimpelgeneral Per har hengt opp 28 vimpler i stanga allerede – 14 fra Årungregattaen, og det samme fra Forsommerkapproingen.

Hurra! Ny rekord i år også???

***

2016  så regnestykket slik ut:

Årungregattaen 10
CR-regattaen 10
Stokkavannsregattaen 8
Amsterdam 2
Østlandsregattaen 8
Tunevannsregattaen 7
Kjørboregattaen 17
FISA Masters Bagsværd 1
NM 9
 Totalt 72

One reply on “Da er vimpeljakten over

  • Tor-Geir

    Spådommer om uslåelige rekorder i NSR virker å ha liten troverdighet. Da NSR i min rosjef-tid noterte vimpelrekord på 72 i 2016, så Erik Juel som ny rosjef mørkt på muligheten for å forsette trenden. Nå har rosjefen og hans trenerteam allerede før siste regatta sørget for coache og sette sammen et lag med roere som har notert seg for 100 seire. Den tidligere rosjef gratulerer og bøyer seg i støvet. Og når vi nå står på båtplassen og skuer opp på vimplene, må vi i flere enn én betydning konstatere at “sky is the limit”!

    Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *