Lyst til å teste ut dommerfeltet?

Det arrangeres teorikurs for dommere helgen 18.-19. mars med avsluttende eksamen. Det vil være praksis i løpet av sesongen før en blir autorisert. Kriteriene som stilles er at du er over 18år og har erfaring fra roing.  Idag er det kun Per Bønsnæs og Gunnar Clifford som er autoriserte dommere fra NSR – de ønsker seg flere kolleger!

Mer info fra roing.no:

“Vi ønsker oss flere nye ro dommere, det vil bli avholdt kurs den 17. og 18. mars i Oslo.

For å bli autorisert som dommer må du være over 18 år, og ha erfaring med roidretten.

Det blir en teorihelg den 17. og 18. mars i Oslo med eksamen, som følges opp med en praksisperiode hvor aspiranten fungerer sammen med en erfaren dommer på minst tre regattaer sommeren 2018, og som avsluttes med en praktisk evaluering.

For spørsmål og påmelding kontakt Anne Cathrine Hunstad, anh@tekna.no, mobil 93259508.

Påmelding kan også gjøres i Min idrett under «kurs»”

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *