Roerlangrennet 2018

Rundt hundre spreke roere spente på seg skiene i anledning Roerlangrennet søndag. Roerlangrennet samler løpere på alle nivåer. Noen koser seg på tur, andre har generalprøven før NM i skiskyting eller Birkebeineren. Noen av oss vet ikke helt hva vi gjør og føler kanskje at skiene er litt i veien for den fremdriften man ønsker… hjertet går uansett!

Det kom etterhvert flere rødkledte juniorer. I jrb var det faktisk bare de to NSR-jentene Sara Sverdrup-Thygeson og Lisa Byberg. Etter 5km tok Sara seieren! I herreklassen var det litt flere deltakere, også fra NSR. Trygve Løken kom først i mål.

JB

00:16:33,0

Løken

Trygve Bye

NSR

00:19:22,0

Wohlfahrt

Edvard

NSR

00:20:08,0

Storsten

Bror Flyen

CR

00:21:59,0

Ødegaard

Even

NSR

00:22:38,0

Lund

Adrian

Ormsund

I jrA er redaktøren litt usikker på hva som skjedde. Det virker som at det ble registrert feil tider. Det var CR som fikk kaffekruset og gullet til slutt. Oscar Wohlfart, Petter Arnøy og Nicolai Fongaard travet også i løypa i denne klassen.

I den eldre garde, senior, finner vi flere klasser – mange muligheter! I u23 gikk Stine Meyer lett på tå inn til 2.plass, bak Synnøve Gillebo fra Bærum som må ha vært den raskeste damen den dagen. Synd hun gikk 15km og ikke 20km så hun offisielt kunne ta seieren fra Anna Sture, som var eneste deltakende i elite.

I herrenes elite var det igjen litt flere boller. Jonas Juel gikk medium hardt inn til klar seier og banerekord – hurra! Rekorden er nå 00:54:43. Patrick Sture var noen minutter bak, med CR ganske hakk i hæl. Lars Myhrer cruiste deretter inn i elegant stil. Sverre Løken som var kamuflert elite i veteran var rett bak de litt yngre guttene. Han vant dermed klassen sin med flere minutter. Mads Borge og Lars Bjønnes hadde en intens duell over de 20km. Lars brukte sine ekstremt lange staketak til sin fordel opp mot målstreken. Få sekunder skilte dem i mål. Helge Refsum, Anders Formo og Caspar Wohlfart satte også spor etter seg i veteran.

Trofaste herrer fra NSR prydet veteran 10km. Mange røde også i trimklassen, der distansen er valgfri.

Etter opptelling var det NSR som fikk sølvkruset for flest deltakende! Takk for hyggelig arrangement!

Resultatliste D Roerlangrennet.2018

 

4 replies on “Roerlangrennet 2018

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *