6 NSRere til Baltic Cup!

Etter Tunevannet er uttaket til Baltic Cup i Kruszwica, Polen tatt. Det er med glede vi kan fortelle at hele 6 roere er fra NSR, ellers er det en stor flokk som skal ut og representere Norge.

Blant de 6 er Kamille Hagen Breivik, Sara Sverdrup-Thygeson, Petter Arnøy, Hugo Haavind, Kristian Lorentzen og Oscar Johan Høeg Wohlfart. Kamille og Sara ror dobbeltfirer med Caitlin Alders fra Bærum og Hannah Grude fra Ormsund. Mens guttene utgjør en ren NSR-firer!

Baltic Cup arrangeres 29. – 30. september. Norge har gjort det stort på denne banen under Baltic Cup i 2012, da NSR-guttene Petter Svingen, Theodor Wiik og Patrick Sture tok gull med Harald Vinje (CR) i firer. Kanskje noe liknende skjer igjen!

Vi gleder oss til å følge med – gratulerer og god oppkjøring!

Uttak Baltic TiU 2018

Kamille og Sara

 

One reply on “6 NSRere til Baltic Cup!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *