Kjørbosprinten!

Roerne møttes til dyst denne sensommer-helgen på Kalvøya i anledning Kjørbosprinten! Per Bønsnæs har meldt om 13 nye seiere, som blir heist om kort tid. Arne Byberg har tatt mange fine bilder noen legges ut her og enda flere på vår facebook-side.

Denne gangen var det jentene som stod bak de fleste seierne, men det finnes jo selvfølgelig mange andre store prestasjoner også. Banen er som kjent i underkant av 500m, som gjør det hele ganske kort og dramatisk!

I djrB singel vant Sara Sverdrup-Thygeson og Maria Glomnes Rudi hvert sitt heat i singel. Det var ganske så overlegent av dem begge, da andreplassene kom i mål noen sekunder etter. Sander Holmedal Bjerke og Felix Østerberg Spydevold dro så syra etset, og det tok dem forbi både den ene og den andre konkurrenten i jrC 2x. I 2x hjrB ble det akkurat litt for tøft for Trygve Bye Løken og Bror Henrik Flyen Storsten i kampen om tredjeplassen mot Drammen Rk, men resten av feltet ble holdt på en god armlengdes avstand!

De fire jentene Marie Glomnes Rudi, Ella Marie Hegge, Lisa Nakamoto Byberg og Fabia Dybwad Emblem vant i DjrB lørdag. På søndag var det litt endring av lag, og to NSR-båter stilte til start. Denne gangen var det Marie Glomnes Rudi, Ella Marie Hegge, Sara Sverdrup-Thygeson og Lisa Nakamoto Byberg som tok seieren foran Aalesunds, men det andre NSR-laget like bak på tredje med Fabia Dybwad Emblem, Sara Sigurdsen, Nora Vikesland Skou og Ella Irgens Standley. Veldig sterkt levert jenter!

Mastersgruppen er i ferd med å blomstre for alvor. I helgen stilte de i både dobbeltfirer og dobler. De leverte varene; søndag ble det sølv til Halvor Torjus Bergan, Kristian Strime Schønberg Christensen, Eduardo Fernandes Caetano Reis og Philip Anderson.

Sola skinner alltid på Kalvøya – takk for nå!

Results Koerbo 2018

Kjørbo Regatta 2018-5306.jpg
Kjørbo Regatta 2018-5270.jpg
Kjørbo Regatta 2018-5233.jpg

Kjørbo Regatta 2018-5186.jpg

Kjørbo Regatta 2018-5097.jpg

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *