Invitasjon til første “Ramberg 8ern”

Det er med stor glede NSR inviterer til første utgave av

Ramberg 8’ern

Mandag 17.09.2018 kl 1730

Løpet er en vennskapelig turregatta på ca 10 km. Løypa utgjør et 8-tall med Lindøya i øverste del av 8-tallet og Ramberg øya i nederste del. Start- og mållinje mellom Kongen og Dronningen. Prinsippet for løypa er enkelt: Vi holder oss utenfor alle sjømerker langs land på ruten. I god sportsånd ber vi alle deltagere respektere løypen og holde seg utenfor viste sjømerker slik at turen blir lik for alle. Start kl 1730. Før start bes de deltakende båtene komme inn til brygge ved Dronningen og presentere seg for startdommeren. Løpet er i prinsippet åpent for alle typer båter som er skikket for turen. Vi ber deltakerne ta været og løypen med i betraktning når dere velger båt. Etter endt løp møtes vi på NSR for sosialt samvær, premieutdeling og enkel servering. Betaling kontant eller Vipps. Som mange sikkert er klar over, sank bryggen vår i stormen 10.august. Vi har en midlertidig bryggeløsning til årets regatta og ber om forståelse og litt tålmodighet ved fortøyning etter endt regatta.

Påmelding skal inneholde klubb, kontaktperson, båttype og mannskap, og sendes til ksc@krisarch.no med kopi til natasand@gmail.com. Påmelding skjer senest i løpet av fredag 14.09.

Deltakeravgift kr 50.- pr sete.

Ved spørsmål ta kontakt

Kristian på tel 924 41 261, e-post ksc@krisarch.no

Natasza på tel: 922 822 32, e-post natasand@gmail.com

VI SEES TIL REGATTA!

 

Ramberg 8’ern invitasjon m/kart

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *