Baltic cup – SØLV!

Baltic Cup arrangeres denne helgen i Kruszwica i Polen. Dette er en regatta for de baltiske landene opp til første års jrA – som er en veldig fin mulighet for å sanke internasjonal erfaring inn til siste året som junior!

Den rene NSR-fireren med Petter Arnøy, Hugo Haavind, Kristian Lorentzen og Oscar Wohlfart tok sølv i lørdagens finale! Gullet ble tatt av tyskerne bronsen gikk til danskene. Vi gratulerer gutter og trener Matti, og heier videre på dere på dagens 500m.

Jentene møtte sterke konkurrenter på gårsdagens 2000m-løp. Det blir spennende å se hva de kan gjøre på en kortere distanse idag.

Heia heia!

 

 

Etter Tunevannet er uttaket til Baltic Cup i Kruszwica, Polen tatt. Det er med glede vi kan fortelle at hele 6 roere er fra NSR, ellers er det en stor flokk som skal ut og representere Norge.

Blant de 6 er Kamille Hagen Breivik, Sara Sverdrup-Thygeson, Petter Arnøy, Hugo Haavind, Kristian Lorentzen og Oscar Johan Høeg Wohlfart. Kamille og Sara ror dobbeltfirer med Caitlin Alders fra Bærum og Hannah Grude fra Ormsund. Mens guttene utgjør en ren NSR-firer!

Baltic Cup arrangeres 29. – 30. september. Norge har gjort det stort på denne banen under Baltic Cup i 2012, da NSR-guttene Petter Svingen, Theodor Wiik og Patrick Sture tok gull med Harald Vinje (CR) i firer. Kanskje noe liknende skjer igjen!

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *