Rapport fra Ramberg 8ern!

Tidenes første mosjonistregatta i regi av NSR, Ramberg 8’ern, ble avholdt mandag 17. september. 17 deltakere fra NSR og 18 fra Christiania rodde i tilnærmet 8-tall rundt Lindøya og Gressholmen/Rambergøya. Det ble en fin konkurranse mellom CR og NSR, i alt fra singel og 2- og 4- coastals til 3/4, både 2- 4-, og en innrigger. Bestumkilen roklubb måtte snu etter å ha kommet ut på vannet, da båten de hadde valgt ikke tålte bølgene.   

Som gode verter lot vi CR komme så vidt først over målstreken med fem sekunders forsprang (det skal IKKE bli en vane!), etter en frisk kappestrid side om side store deler av løypa. Det var gøy, det var bølger, hurtigbåten og Nesoddfergen bidro til spenningen.    

Så sent i september blir det tidlig mørkt. Den opprinnelige datoen var 3. september, men så tok stormen bryggen og den midlertidige kom på plass få dager før regattaen. Fint vi rakk det! Alle deltakerne var i hus til medaljeutdeling og sosialt samvær før mørkets frembrudd. 

Med vår varierte båtpark er det mulig å stille for alle som vil, både erfarne mosjonister, masterroere og nybegynnere med forskjellige ambisjonsnivåer.  Vi deltok bredt, årets nye roere var med. Det var morsomt å se. Neste år håper vi på enda flere på vannet!

Stor takk til: 

Anne og Hilde for god servering, Tom og Odd Rune for kjøring av følgebåter og Jacob for medaljer. Per B. sto for start, tidsskjemaet, utdeling av medaljer og spennende foredrag om festsalen. Sist – men ikke minst – takk til materiellsjef Per K. for en kjempeinnsats med bryggen. 

Et vellykket arrangement som vi håper blir en ny, fin klubbtradisjon.   

Kristian og Natasza   

for Tur og mosjon 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *