Klubbkapproing!

Lørdag 27. oktober er det tid for høstens vakreste eventyr – det tradisjonelle Klubbmesterskapet!

OPPMØTE PÅ KLUBBEN KL. 10.00 – for registrering/påmelding

Det vil bli konkurrert i 3 klasser:

1)      «Generation challenge» i 2x

2)      1 x for både jenter/damer og gutter/menn

3)      Kalvikløp i innrigger

For både 2x og 1x vil det bli benyttet et komplisert handikap system.

I «generation challenge» sitter det i utgangspunktet et stykk barn og ett stykk foreldre. Hvis det finnes barn som har lyst til å delta men som ikke har en egnet foreldre for hånden kan de adoptere en gamling i anledningen. På samme måte hvis det finnes gamlinger som ikke har noe egnet eget barn for hånden kan de adoptere en løsunge (kravet er da 30 års aldersforskjell).

Kalvikløpet: I motsetning til de to andre løpene som starter innerst i Frognerkilen, starter Kalvikløpet over ved Kielfergen med akterenden mot mål som er NSR. Dette løpet passer for alle og er en ypperlig anledning for å få litt fart og spenning i innrigger!

Kom kom – vaflene venter!

One reply on “Klubbkapproing!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *