Ny og fin plassering for årene

Det er satt opp et årehus på tunet foran klubbhuset, med godt synlige, røde, flotte skyvedører. Og vi velger å kalle det Årestua!

Årestua vil gi oss en helt annen mulighet til å holde orden på alle de i underkant av 300 årene klubben har. Alle våre båter har egne årer, («Hver båt sine årer») som i utgangspunktet er merket med båtenes nummer.  Årestua er utstyrt med braketter/armer som hver tar 8 årer, alle armene er merket med nummeret til de årer som skal ligge på de respektive armer.  Hver armhøyde kan dermed inneholde årer til flere båter. Det er tre stativer for scullerårer, disse befinner seg fra veggen mot verkstedet, og et stativ for langårer, som befinner seg nederst mot sjøen.  På utsiden av stua, i hver ende, blir det satt opp informasjon om hvilke årer som befinner seg hvor, dette i tillegg til nummeret på hver enkelt arm, skulle gjøre det enkelt å finne frem.

Da blir det imidlertid helt avgjørende at alle, fra de yngste juniorer til de eldste erfarne roere, er seg sitt ansvar bevist og legger årene tilbake der de har sin plass!

Tre store skyvedører, og trapper for å nå de høyest plasserte årene, vil gjøre det enkelt å ta årer ut og inn.  Armene er beregnet til å legge årer på, ikke til å klatre på.

2 replies on “Ny og fin plassering for årene

  • Natasza

    I min forrige kommentar nevnte jeg dugnaden i helgen. Den var i Bodegaen oppe i festlokalene, og takken på vegne av mosjonistene går både til Per for det nye, flotte årehuset og til alle som hjelper til på eiendommen vår når det trengs!

    Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *