NM i romaskin

Da er tiden kommet for å melde seg på vinterens hardeste utfordring!

NM i roergometer 2019 arrangeres i Bergen i regi av Fana Rk 9. februar. NSR-medlemmer melder seg på til Rosjefen pr mail casparwohlfart@gmail.com, innen 15. januar. Flybilletter må kjøpes av den enkelte utøver. Det anbefales ungdomsbilletter for dem under 26år hos Norwegian eller SAS. Reising dit fredag ettermiddag kveld. 8.2, og hjem etter ferdig konkurranse lørdag den 9.2.  Rosjefens forslag er Fredag 8. feb 2019 kl. 19:00 DY632. Til hjemreisen foreslås 1740 flyet men helst med ombookingsbar billett. Hotell mellom fredag og lørdag har rosjefen ordnet og dette betales på stedet (se også vedlegg).

 

Invitasjon NM Ergometerroing 2019

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *