Skidag på Frøshaug

Blå himmel, 5 blå, blå-swix føre – hva mer kan man ønske seg?

Det var 28 stk. innenom Frøshaug, eldstemann 80år  og yngste 13. De fleste gikk fra By i Lommedalen, og fikk den tøffe lange bakken opp fra Tverelva til Helvetesmyra – men enda tøffere løype hadde de fem som gikk fra Sollihøgda og ned i Dypedalen for å gå tverrløypen opp derfra! Den er trang og bratt over nesten 2 km.

Det ble grillet pølser ute  – de fleste juniorer satt i peisestuen, og ble servert!  Tøy til tørk i badstuen – og så var det nedover til Tverelva – By, og de fem gikk via Kleivstua tilbake til Sollihøgda. Skal nevnes ateldstemann, Ove Mæhlum, gikk fra Sollihøgda!

Marianne ønsker velkommen tilbake til Frøshaug!

One reply on “Skidag på Frøshaug

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *