Roerlangrennet

Alle har kommet i mål i årets Roerlangrenn. En morgen med regn hindret ikke roere i å ta på seg langrennsdressen. Heldigvis var det ikke nedbør da startskuddet gikk, og vi som brukte litt tid ute i sporet fikk også med oss sola.

Det var 96 deltakere der CR dessverre tok pokalen for høyest andel på 30 personer. NSR var i hælene med sine 28. Bærum Rk stilte dog overraskende mange med sine 19, og var da foran Ormsund med 14, som kapret pokalen for kort tid siden.  Et fint mangfold i årets renn kan vi vel si da.

Snøen var ganske våt, noe som var forventet ettersom parkeringsplassen lå under vann. Ordentlig påskeføre. Det ble klister for de fleste, zero- og felleski for noen. Alle opplevde allikevel noe av det samme; snøen var som en brems utenfor sporene og glatt i sporene.

I dameklassene var det Marianne Madsen for CR som tok seieren i elite. Madsen tok ble kun slått av Ola Mykletun og Eirik Asp i herrer elite. NSRs representant gikk inn til tredje i dame elite. Flere damer fra NSR stilte i veteran 10km og trimklassen med valgfri distanse.

Hos herrene var det større deltakelse i både senior og junior fra NSR. I elite ble andre- og tredjeplassen tatt av de rødkledte. Dette var Eirik Asp og Markus masse navn Holmemo.

I herrer junior A 10km var Petter Arnøy bare sekunder unna pallplass. I samme klasse var også Oscar Wohlfart. Lillebror Edvart Wohlfart var en av fem gutter som stilte i jrB. Etter de 5km var det Trygve Løken som vant denne klassen, men litt som Norge i VM ble faktisk hele pallen kapret av NSR. Sølvet gikk til Alexander Tindlund og bronse til Even Ødegaard. Knut Melbye preget også dette løpet.

Vi hadde løpere i jrC og jrD også. I jrC ble det dobbelt NSR på pallen. Sander Bjerke tok første og Felix Spydevold gikk inn til andreplass få minutter etter. I jrD var det to andre gutter som representerte NSR og fam Bjerke og Spydevold. Dette var altså Max Spydevold og Marius Bjerke. Om redaktøren ikke tar helt feil var Bjerke også representert i trimklassen ved Petter Bjerke. Takk for bra oppmøte Bjerke!

I veteranklassen hos herrene var det også flere rødkledte i løypa. Alle fullførte de 10km på et sted mellom 47 minutter og 1 time og 21 minutter.

Takk til alle som jobbet utenfor løypa!

Resultat Roerlangrennet 2019

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *