Hortensregattaen

Denne gangen får vi lese litt om juniorenes helg på Hortensregattaen, skrevet av Marie Rudi som selv rodde.

Da vi ankom Årungen lørdag morgen så det ut til å bli en varm, fin dag. Dette viste seg dessverre å være feil, 5 minutter før djrB singelsculler skulle ro sitt løp. Regnet begynte lett, men ikke lenge etter høljet det ned og det gjaldt å komme seg over banen så fort som mulig. Denne taktikken viste seg å fungere spesielt for Lisa som fikk den andre beste tiden totalt.

Det var også flere NSR-roere som rodde bra denne lørdagen. Både Trygve, Herman og Sander tok hver sin 1.plass i Hjb1x og Hjc2x.

Foto: Arne Byberg

Søndag blåste det en del og store deler av fokuset gikk med på å holde seg i båten og komme seg helskinnet over målstreken. Dette stoppet imidlertid ikke NSR fra å kunne heise opp nye vimpler i flaggstangen hjemme på roklubben. Kristian og Bror var blant dem som sørget for å gi NSR en vimpel da de tok gull i Hja 2x. Det var også grunn til å juble da det ble bronse i MixJc4x.

Alt i alt har dette vært en suksessfull regatta med mange gode resultater. Jeg kan derfor med sikkerhet skrive at vi gleder oss til Østlandsregattaen som tar sted allerede neste helg!

Skrevet av Marie Glomnes Rudi

Resultater lørdag

Resultater søndag