Jonas på Ratzeburger Ruderregatta

Jonas Juel var eneste representant fra NSR i Ratzeburg i pinsen, i lag med andre norske roere.

Jonas rodde singel u23 begge dager. Etter en seier i forsøket lørdag morgen, ble været villere. Etter en del om og men valgte regattaarrangørerne å utsette finalene til søndag morgen, for deretter å arrangere søndagens forsøk og finaler.

I finalen søndag morgen ble det til slutt tredjeplass til gutten i rødt. Jonas lå på andreplass frem til 1500m, men her fikk dansken fra Hadsund fart på båten og gled i mål få tideler foran Jonas. Seieren gikk til tyske Marc Weber tre knappe sekunder foran Jonas. Han er regjerende verdensmester i singel for u23.

Det ble ny finale for Jonas noen timer senere, på grunn av utsettelsen fra dagen før. Heldigvis var det ikke forsøk i hans klasse. I finalen fikk Jonas revansje mot dansken. Dansken spurtet som en gal, men det var ikke nok – og med det tok Jonas Juel seieren! Vi gratulerer!