Coupe de la Jeunesse

Marie Glomnes Rudi og Fabia Emblem rodde i Coupe de la Jeunesse i Linz forrige helg. Marie på bau i dobbeltfireren og Fabia i singel. Jentene har trent hele sommeren i båtene sine, både på Bogstadvannet og Årungen.

Resultater søndag:

Begge båtene avanserte fra dagen før – Fabia fra 6. til 5. plass i A finalen søndag, mens Marie og jentene i dobbeltfirer vant B finalen sin!

Resultater lørdag:

Fabia ble 6. båt i mål i sin A finale. Det ble et lite bomtak i starten som kostet mye, farten var på høyde med de andre jentene resten av løpet, men det var for mye å ta igjen. Marie i dobbeltfireren kom på 3. plass i B finalen.

Coupe de la Jeunesse er en regatta for europeiske juniorer som ligger på et nivå rett under jrVM. Norge var gjestenasjon og var dermed utenfor medalje og poengsystemet i fjor, men i år er de norske roerne akseptert som ekte konkurrenter. “Membership of the Coupe de la Jeunesse will be limited to 16 European countries who are in membership of World Rowing, by invitation. Guest countries applications can be accepted from the Executive Committee in exceptional circumstances. Guest countries do not collect points in the team competition. ”

Følg eventet her:

facebook

Hjemmeside

Resultater

Se nedenfor for flere detaljer.

 

Vi gleder oss til å følge med!