Bilder fra åpningen!

Søndag som var markerte vi åpningen av sesongen. Dagen feiret at sesongen endelig kan begynne. Her kan dere se bilder fra arrangementet.

Leder Halvor Bergan åpnet arrangementet med å be om ett minutts stillhet for medlemmer som har gått bort, samt for å minnes ofrene i krigen i Ukraina. Deretter ble det uttrykt glede over at sesongen endelig er igang – én seiersvimpel var allerede vunnet på Drammen Rivercup dagen i forveien, og det ble informert om høydepunkter vi kan se frem til, i sesongen som kommer.  

Sverre Løken døper vår nye 1x som ble døpt Oscar S. Helvig – vår fremste senior-roer de siste årene, og vår Olympiaroer i Tokyo 2021.

Oscar S. Helvig foran 327 Oscar S. Helvig – båten som skal bære hans navn.

Rosjefen delte ut medaljer fra Norgesmesterskapene i romaskin, som tidligere i vinter ble gjennomført digitalt – NM hadde 229 individuelle starter, og selvsagt var det flere NSR medaljer som nå ble delt ut.

Vår klubbtrener Markus Christensen ble hedret med Norges Roforbunds medalje for fortjenestefull roing. Gratulerer!

Det lades opp til det tradisjonsrike åtter-løpet mot CR. Dessverre tapte vi i år duellen, men som kjent leder vel en litt svak generalprøve til sterkere sesong?

Heiagjengen klare for åpningsregattaen. Foto: Halvdan Nicolaysen.

To hedersmenn – Halvor og Caspar – gleder seg over at sesongen er igang. Foto: Anne Marie Hadenius

Neste år tar vi de! Heia NSR! Foto: Anne Marie Hadenius.

Birgitte og Anne-Marie hadde pyntet minnesmerket med blomster på dugnaden i forkant av åpningen.

Se flere bilder på NSRs facebookgrupper.

Tekst og foto (der ikke annet er nevnt): Marius H. Johannessen