Norgesmesterskapene 2022

Velkommen til Norgesmesterskapene 26.-28. august.

På denne siden vil vi oppdatere informasjon om årets NM

Norgesmesterskapene og Årungenregattaen arrangeres på Årungen rostadion.

Innbydelse med informasjon, løpsoppsett og tidsplan kan leses her.

Merk viktige punkter i invitasjonen:

1. NSR følger opp vedtaket fra rotinget i 2021 og starter fredag 26. august med alle 8+ løp (finaler fra kl 18:00).
  2. Påmeldingen skal gjøres i Norges Roforbund sitt nye påmeldingssystem. Link til påmelding kommer innen 1. august. Påmeldingsfrist mandag 15. august.
  3. Lagledermøte på Teams torsdag 25. august kl 20:00.
  4. NSR er 125 år i år og inviterer alle deltagere til sosialt kveldsprogram:
  • ‘Rowers Unite’ Fredag 26. august kl 19:00 Årungen Felles samling med mat, drikke og jubileumskake. 100 kr ved påmelding før 8. august, 175 kr etter.
  • Bankett Søndag 28. august kl 19:30 Klubbhuset på Bygdøy Festmiddag for alle aldre. 225 kr ved påmelding før 8. august, 300 kr etter.
  • Info og påmelding for begge arrangementer: https://club.spond.com/landing/courses/nsr  . Vi ber klubbene om å videreformidle denne informasjonen til alle sine      deltagere. Spørsmål kan rettes til klubbsjef Elisabeth (elisabeth.blom.tindlund@gmail.com)

Klikk på bildet for å se innbydelsen.

Lenke til Norges roforbunds sider for Norgesmesterskapene her.