Vi følger Jonas i EM!

Europamesterskapet gjennomføres denne uken i Bled, Slovenia. Jonas Juel er vår mann i mesterskapet. Ole Amund Storlien måtte dessverre bli hjemme pga. skade.

Oppdatering 28.05: Jonas & Norges 4x endte på 7. plass

Les NR oppsummering her.

EM starter allerede i morgen torsdag (25.05) med forsøk, og Norge deltar med 7 båter.

Les NRs presentasjon av de norske båtene HER.

Fra NSR deltar Jonas Juel i 4x, sammen med Erling Øyasæter (Os Rk), Martin Helseth (Aalesunds) og Erik A. Solbakken (Moss). Opprinnelig var også Ole Amund Storlien tatt ut til å ro 2x, men ble altså dessverre skadet. Vi ønsker Ole Amund raskt tilbake på vannet! Se hele uttaket til EM her. 

Følge EM direkte – se HER.

Vi feirer også uttaket til Nordisk mesterskap, hvor NSR vil ha med tre U19 roere; August Holth Siegel og Ole Arnøy i 2x, og Silje Strøm 1x. Nordisk for U19 arrangeres i Sverige 16.-18. juni. Se hele uttaket her.

Men før det, heia Jonas i Europamesterskapet!