Fantastisk dugnadsinnsats

Vi gratulerer alle som deltok på dugnaden på Solodden helgen som var. Det ble lagt ned en fantastisk innsats av ett tredvetalls spreke medlemmer, unge og eldre, kvinner og menn – sammen bidro de til at prislappen på rehabiliteringen av garderobeanlegget på Solodden går betydelig ned (estimert sparer vi opp mot 300.000,- for jobben som her ble lagt ned). Innsatsen bidrar også til at vi får mulighet til å gjøre oppgraderingsarbeid på alle hyttene. TUSEN TAKK! Her kan dere se bilder av alle HELTENE fra “Rive-party” dugnaden!

  

HURRA FOR DUGNADSHELTENE!!

STRÅLENDE GODT JOBBET!!

MUSKELKRAFT FOR SOLODDEN!

STOR APPLAUSE FOR INNSATSEN!!

Vi takker alle som var med på dugnadsjobben – nå ser vi frem til stor oppgradering og en aktiv og spennende fremtid for Solodden!