Flott finale av Frida

Med sitt varemerke av en start lå Frida lenge på 3.plass i årets finale av Junior VM. Hun gjorde det meget spennende for alle de som fulgte og endte til slutt på en flott 5.plass.

Frida deltar i sin første sesong internasjonalt og imponerer ro-Norge med sin meget solide prestasjon i dette junior VM.

NSR er stolte av ro-jenta vår og sammen med Heidi Veeser er de to jentene helt klart dominerende i norsk jenteroing.

Vi gratulerer Frida med en flott prestasjon. Dette var moro!

Fredag 4.august

FRIDA SCHNEIDER I A-FINALEN. Frida tok seg i dag videre til finalen i junior VM som eneste norske båt. Bygdøy jenta imponerer og er garantert en plass blant verdens 6 beste juniorroere.

Med 3. plass i semifinalen er Frida klar for en meget gledelig finale plass. Den norske roeren var klart foran nummer 4 og kun en 2-3 sekunder bak vinneren.

De andre norske båtene har kommet litt lenger bak i leksa. Dobbeltfirer herrer skal ro D-finale etter og ha sluppet med skrekken i D/E semifinale. Dobbeljenter ror C-finale etter et løp de var relativt godt fornøyd med.

Ny Pers

Frida klinte til i oppsamlingen og vant, samtidig som hun fikk ny pers. Dette lover godt for semien fredag. Nå har villdyret fra Bygdøy våknet.

————————————————————

Onsdag 2.august

Junior VM startet i dag og vår egen Frida Vesla Schneider var i aksjon. Det ble 4 plass i forsøksløpet for den norske single roeren som da gjør seg klar til oppsamling i morgen tidlig.

Frida begynte meget friskt og ledet med 500m rodd. På 1000m falt hun til tredje plass, men var fremdeles i kontakt med feltet. Etter dette kan det virke som hun slo av på farten for å spare krefter til morgendagens oppsamling. Tyskland, USA og Belgia endte på plassene foran

I morgen møter Frida igjen Egypt fra dagens løp, Serbia, Kroatia, Latvia og Estland. Fridas forsøksheat hadde de sterkeste tidene så muligheten for å gå videre burde definitivt være overkommelig.

De andre norske båtene hadde heller ingen kjempedag. Dobbel jenter kom på 5., dobbeltfirer herrer sist med rokordmange 26 båter med, mens reserven i single kom på 4. i forsøksløpet.