NSR i Henley – tusen takk!

NSR i Henley – tusen takk!

For de som følger ekstra godt med vår flotte side, så husker dere kanskje at ´Timeglasset´ble solgt. Dette åpnet opp for god kontakt med Tor Bjarne Johnsen, leder av Frost Clothing i Kristiansand. Det ble innledet en god og konstruktiv samtale, hvilket resulterte i skreddersydde dresser, til mange heldige i NSR! Dressene er av ypperste kvalitet, og spesialdesignet av U21-roerne i NSR. Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke for de flotte dressene, som kommer til å bli lagt godt merke til i Henley. Du kan lese mer om Frost Clothing på http://frostclothing.no/fc/. Her finner du moteklær for menn, som vil imponere, uansett anledning!

I forkant av avreise, ble det klart at båten vi har leid tidligere år, var opptatt. NSR besluttet derfor å ta med egne båter. Dette er dessverre meget kostbart, og et alternativ var å leie båter av ukjent kvalitet. Dette var en sjanse vi ikke ville ta, og takket være generøse sponsorbidrag, slapp vi å ta den. Dermed vil vi gjerne takke Eiendomshuset Malling & Co, og ikke minst Erik Braathen. Sammen har dere gjort våre sjanser bedre i Henley, samt gjort det mulig å opprettholde en ambisiøs og inkluderende satsning videre i sesongen!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *