Obs Obs mosjonister! Skitur i sikte!

Obs Obs mosjonister! Skitur i sikte!

Mosjonsroere og andre skiglade roere inviteres til å møtes søndag 30.januar kl 11.00 ved Fannys vinterstengte grøntbod overfor Folkemuseet. Så tar vi en runde over jordene ved Hengsengen og en appelsinpause ved Paradisbukta.

Lørdag 5.februar og søndag 6.februar er det åpent på Frøshaug, så legg gjerne skituren til Krokskogens koseligste sted. Ønsker du å overnatte på Frøshaug, ta kontakt med hyttesjefen Jens Chr. Kolberg på j.kolberg@online.no

Lørdag 12.februar er det Roerlangrennet i Sørkedalen, se invitasjonen annet sted på web-siden. Ikke bare er det mulighet for en individuel seir i en av de mange klasser, men er vi mange nok fra NSR, har klubben muligheten for å ta vandrepokalen for flest deltakere med hjem igjen.

Søndag 13.februar kl 11.00 møtes vi igjen på Bygdøy ved Folkemuseet.

Husk også at tirsdager og torsdager kl 20.00 er trimrommet reserveret til mosjonsroene, det er bare å møte opp. Førstkommende torsdag 27.januar kl 20 er det stafett på romaskine.

God fornøyelse ønsker Tur og mosjonsjefen

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *