Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen!

Ronorges kjære Thor Nilsen, også kalt konkurranseroingens far, har bursdag 5. oktober! Thor Nilsen har vært en stor roer, men ikke minst har han vært en av de beste trenerne og veilederne både internasjonalt og nasjonalt. 

Thor Nilsen har representert Norge i både EM og OL i løpet av sin rokarriere. Senere har han vært aktiv trener og veiledet mange andre trenere innenfor treningsmetoder og treningsprinsipper. Da passer det godt at hans offisielle tittel er FISA Development director. I Italia og Spania har han fått kåringen “Beste Trener”, på tvers av alle idretter, og det er det ikke alle som har! 

Gratulerer med dagen Thor Nilsen!

 

Ta en tur innom roing.no for å lese mer!  

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *