Camp Solodden!

Camp Solodden!

NSR-s junior c gruppe dro mandag 26.06 til solodden på treningsleir. Med unntak av Nikolai var vi fulltallige, noe som var veldig bra i og med at sommerferien hadde begynt. Leiren bød på både tull og tøys, høykarbo brødskiver, bading og ikke minst masse trening.

 Eventyret startet på huk aveny på mandag. Noen av foreldrene hadde tatt på seg ansvaret for å kjøre. Tre av guttene, Nicholas Solem, Jakob Anderaa og undertegnede, hadde bestemt deg for å sykle ut. Turen ble noe mer strevsom enn ventet, da vi blant annet måtte innom meg for å hente sovepose og syklet 2 kilometer i helt feil retning. Likevel kom vi oss ut til kalvøya samtidig som Sebastian, som hadde kjørt følgebåten ut.

 Etter en rask rigging og en rask nytelse av matpakke var det ut på vannet. Etter økten var det skifting og litt bading, før Sebastian fyrte opp grillen så vi kunne få oss litt mat. Senere ble det opprigging av utstyr til morgendagens styrkeøkt (se bilde), før vi spilte fotball til litt vel sent på kvelden.

 Dagen etter var det bånn gass, med to økter på vannet og en styrkeøkt. Mellom øktene ble det mye bading, og vi ble blant annet trukket etter følgebåt på en stor fender. På en av båtøktene fikk vi prøve oss i åtter for første gang. Roingen gikk overaskende bra, men coxingen var ikke akkurat av verdensklasse…

 Etter tradisjonen tro, ifølge Sebastian, ble nudiststrandskiltet stjålet. Det ble selvfølgelig hengt opp på Bærum roklubb.

 Dagen etter fortsatte vi med to økter på vannet og en basis økt. Sebastian prøvde å arrangere en rostafett på den ene økten. Vekslingene var ikke spesielt gode og det endte med at Oscar holdt på å gå rundt samtidig som dobbeltfireren fikk latterkrampe. Etter middag dro vi på kino i Sandvika og så man in black 3. Sebastian ville veldig gjerne se denne filmen, men det endte med at han sovnet i den mørke kinosalen. Om kvelden ble det mer fotball, og vi begynte også å se på filmer av oss selv, for å studere teknikk.

 Torsdagen begynte vi å bli litt mer slitne, og derfor ble styrkeøkten og siste økten noe amputert. Likevel var humøret oppe, for dagen etter var nemlig eneste økt et race over 3000 meter. Om kvelden ble det grilling av marsmallows og vi fikk et besøk av kjæresten til Sebastian, Agnes. På racet dagen etter ble beste dobbelen Ola og Oscar, beste guttesingel Jakob, og beste jentesingel Emilie. Så var det bare å rigge ned båter, rydde oss ut, og sette oss i bilene (for tre av oss følgebåt i regnet) og leiren var offisielt ferdig. En stor takk til alle foreldrene som hjalp til med mat og kjøring, og en stor takk til Sebastian, som holdt ut med oss i en hel uke.

 

Jonas S. Juel

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *