Oscar Helvig til jr VM!

Oscar Helvig til jr VM!

Etter dager med seatracing og syv 2kere på Årungen, er det klart at Oscar Helvig skal til jrVM i 4x!

Alt startet med et single-race, der NSR-guttene Oscar Helvig og Patrick Sture kom videre. Petter Solberg og Theodor Wiik kom dessverre ikke videre denne gangen. Det ble et par slitsomme dager, tatt i betraktning at de hadde rodd nesten åtte løp til sammen helgen før (Nordisk mesterskap). Oscar Helvig rodde mange sterke løp og endte derfor opp i 4x med Ole Bang (Fana), Trygve Aarrestad (Stavanger) og Jens Holm (Sarpsborg). Patrick klarte akkurat ikke å komme med, men er reserve om nødvendig. 

Dette er velfortjent av Oscar, og klubben ønsker han og resten av crewet som skal til jrVM masse lykke til!!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *