FISA World Masters Regatta

FISA World Masters Regatta

Her finner du en rapport fra intet annet enn FISA World Masters Regatta, skrevet av Marika og Louise. De deltok i fjor, det ga mersmak og denne gangen var nok målet å slå russerne. Les deg frem til resultatet her!

 

Louise Arve og Marika Erlandsen rapporterer:

Da har årets høydepunkt for mastersroere vært. FISA World Masters Regatta gikk i år i Duisburg, Tyskland. Her stilte mer enn 3000 roere fra 46 forskjellige land til start og NSR var representert av Marika og Louise i damer masters A 2x. Etter å ha trent mot denne 1000 meteren i et år var vi klare for å gi alt da vi endelig satt i båten på regattabanen. Vi hadde på forhånd sett at vi skulle ro mot Dynamo Moscow (RUS) og Thames RC/Tideway Scullers (GBR), som vi hadde møtt i Poznan i fjor og visste var veldig gode. Da oppvarmingen var ferdig og vi satt der og ventet på å få legge oss opp til start (og vente fikk vi gjøre leeenge, da det tydeligvis ikke var så lett å få masters G 8 å legge seg opp i startblokkene) måtte vi konstatere at motstanderne så temmelig veltrente ut og hadde klart bedre utstyr enn oss (til tross for at vi hadde fått lov til å ta med Knut Waldrop). Etter å ha ventet i 10-15 minutter og musklene begynte å bli kalde igjen var det endelig vår tur. Vi satset alt og gikk ut i 46 i takt. Etter 250 meter lå vi først, dessverre holdt det ikke helt inn og vi ble passert av Russland… Men vi hadde god kontroll på de andre og er godt fornøyde med løpet og andre plassen!

 

Etter en veldig fin tur til Duisburg er vi klare for trening til neste års FISA World Masters Regatta, som er i Varese i nord-Italia. Da har vi store planer om å endelig slå de russiske damene… og ta gullet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *