Flotte verdensmestre i bar overkropp i en NSR-båt

ser man jo ikke hver dag. Og slett ikke i ved brygga vår en temmelig sur dag i april.

De som beveget seg på brygga søndag 6. april kunne i alle fall observere eller nyte synet synet av tapre Kristoffer Brun som rodde rundt og rundt brygga mens en fotograf holdt ivrig på.

Dette hadde et annet formål enn bare å glede tilstedeværende:

Aktivitetsfestivalen  ”Aktiv2015” har som mål å: Starte en nasjonal folkebevegelse; rettet mot en sunnere livsstil og bedre helse med fokus på mer aktivitet i hverdagen. Aktiv2015 skal lykkes med dette ved å legge til rette for interaktivitet og involvering av partnere og publikum gjennom hele året. Vi skal være en brobygger mellom myndighetene og markedet, og skape en arena hvor vi samler aktører med en idé eller et ønske om å øke aktivitetsnivået hos folk flest”.

Norges Roforbund har fått  stor plass på messen, og NSR deltar meget aktivt for å fylle den. Den første synlige aktiviteten fant sted 6. april, hvor  NSR stilte båt og fasiliteter (herunder varm badstu etter fotograferingen)  til  rådighet for Kristoffer Brun som ble fotografert til banner og plakater på messen.

Når messedatoene 24.- 26. april nærmere seg, skal NSR stille med seks romaskiner, en 8+ og innrigger 4+, og utrigget 1x eller 2x konkurransebåt.   I tillegg kommer at roere både fra rosjefen og tur&mosjon- sjefen vil delta som instruktører under messen.

Ikke verst det!!

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *