Kom store, kom små – det er regatta å få! NB – HJELP TRENGS!

Årungregattaen glitrer i det nære, lørdag 9. mai ønskes alle rovenner velkommen til Norges nasjonalarena for roing og padling. NSR inviterer, arrangerer og serverer. Premiebord og måltårn, kafé og losjene ved mål er vrinskende klare. Les om alt du trenger å vite under menyvalget “Årungregattaen“, med ekstremt oppdatert informasjon om det ganske hele.

Vel møtt!!

Stop press: Melding fra regattasjefen: 

VI TRENGER DEG PÅ ÅRUNGEN I HELGEN!

Lørdag 9. og søndag 10. mai arrangerer NSR sesongens første regatta på Årungen. Som alle idretsarrangementer i Norge realiseres Årungregattaen takket være iherdig innsats fra mange frivillige. Også i år har mange meldt seg til tjeneste. Men vi mangler fortsatt:

1)            BÅTHOLDERE, SÆRLIG LØRDAG FRA KL. 14 TIL KL 17:45. MEN OGSÅ NOEN SØNDAG KL. 12-16. Det er tradisjon for at nybegynnere og junior c tar oppdraget som båtholder (men det er selvsagt også åpent for andre). For nybegynere er det en fin måte å se hvordan en regatta foregår (det er ikke mange uker til de skal ro regatta). Båtholdere vennligst ta kontakt med Stein Ove Solberg: sos@adeb.no tlf. 982 94 589

2)            FLERE SOM KAN HJELPE TIL I KAFFEEN (minst to begge dager). Her bes folk ta kontakt med Hilde Vagle hilde.vagle@fagforbundet.no tlf. 482 63 791 eller Guro Slettemark guro-sl@online.no tlf. 908 74 626

Og for bekymrede nye foreldre eller nye og gamle medlemmer, kan jeg forsikre om at dette er den ENESTE regattaen NSR har ansvar for i 2015. Med andre ord det vil ikke komme nye tilsvarende forespørsler i nærmeste fremtid.

Håper mange melder seg og at vi sammen får til et minneverdig arrangement.

Erik Juel

Regattasjef

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *