Aktiv 2015 – en messe en reise verdt?

NSR stiller med mannskap og utstyr på Norges største trenings- og aktivitetssenter Aktiv2015, som er et helgearrangement fylt med over 100 aktiviteter klare til å prøves!

De besøkende oppfordres til å komme i treningstøy, ha det gøy, bli inspirert og dra svette og lykkelige hjem. Norges Roforbund har sikret seg mye plass på Aktiv 2015 på messsen i Lillestrøm, og Arrangementet passer for alle, så ta med deg familien og vennegjengen og prøv noe helt nytt.  Aktiv2015 samarbeider med over 20 særforbund under Norges Idrettsforbund og Helsedirektoratets kampanje «Dine30». Roforbundet er også blant de allierte.

8-10 av NSRs juniorer skal promotere roing og skal ´jobbe´ på messen under ledelse av entusiastisk trener! På fredagen forventes  6000 skoleelever på besøk!

Bildene viser ro-verdensmestrene Kristoffer Brun og Are Strandli debuterte som gymlærere da de besøkte Brannfjell skole i Oslo onsdag formiddag. De to gullvinnerne fra 2013 tok i bruk god gammeldags sirkeltrening som oppvarming til Aktiv-festivalen som starter fredag 24. april i Lillestrøm.

Klasse 8B ved Brannfjell skole på Ekeberg er blant de 1500 åttendeklassingene som skal delta på Aktiv2015 i Lillestrøm fredag 24. april. Da har Norges Varemesse invitert alle 8. klassinger i Oslo og Akershus til aktivitetsdag.

Om Aktiv2015

Aktivfestivalen er et arrangement fylt med over 100 ulike aktiviteter klare til å prøves! Du kan blant annet oppleve engasjerende foredrag, møte kjente idrettsprofiler, få muligheten til å prøve de nyeste trendene innenfor trening, kosthold og velvære eller motta gode tilbud på treningsutstyr og gadgets.

Åpningstider for festivalen:

Fredag 10-18

Lørdag 10-18

Søndag 10-18

 

One reply on “Aktiv 2015 – en messe en reise verdt?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *