Iron Man Mallorca

Ved siden av Baltic Cup, så har NSR roer Peder Myhre dratt til Syden for å teste formen. Peder sa fra seg en prestisjetung plass i senioråtteren i bytte mot våtdrakt, dyr sykkel og lette løpesko.

Med seg til Mallorca hadde Peder et støtteteam bestående av bror, frue og far. Som Cato Myhre selv beskriver så ble det mest jobb etter målgang i form av vertikal støtte for Peder og litt senere, feiring.

Peder imponerte stort og kom igjennom løypa på 9.39.57, det holdt til 13 plass i aldergryppen 30-34 og 87 plass, av totalt 2500 deltagere. For de som ikke er kjent med Iron Man er det et langt triatlon, hvor deltageren for kose seg i sin egen melkesyre og mental styrke, gjennom: 3.8km svømming, 180km sykling og 42,2 km løping. Det er intet mindre en imponerende å komme igjennom en slik oppgave.

Om du vil få inntrykk av hvordan de aller fleste føler seg gjennom et Iron Man ta en titt her, dette er en ikonisk spurtduell.

 

Resultatet og mellomtid passeringer kan du finne her.

Vertikal støtte trengs sårt

Vertikal støtte trengs sårt

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *