Vinter sa dere…

nei, her er det mild og vakker høst som gjelder. November gjør skam på sitt rykte. Og roere, de benytter sjansen. Rosjefen forteller:

NSR sine roere tillot seg på søndag å legge bekymringene for den globale oppvarming bak seg, og nøt fantastiske roforhold både i Indre Oslofjord og på Årungen.  Fra klubbhuset rodde en ren damebåt ut i en innrigger 4+, fulgt av Jakob Nordan i en ¾ 1x. Med Lars B. Myhrer som trener og følgebåt trente Geir Reigstad og rosjefen i 2x i Frognerkilen. Alle kunne vi nyte sol fra en nærmest skyfri himmel og en luft- og vanntemperatur på +10. På Årungen trente noen av våre konkurranseroere under samme fine værforhold, på et både  is- og bøyefritt vann. Kanskje er tiden kommet da vi bør definere rosesongen etter de klimatiske forhold  og ikke etter kalenderen?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *