Så har vi åpnet!

Liten stenk av sommer innimellom mye annet rart i værveien, men nå er vi igang!

Tale fra styreleder, visjoner for sesongen, Ja Vi Elsker, det var kaker og kaffe, salg av klubbtøy – og båtdåp! Tre skip ble døpt i vann fra Frognerkilen, Solkonge Jens Petter Jensen, trener Maarten og roer/trener/fysio Lars fikk sine navn påskrevet til evig tid. I allefall så lenge vi greier å ta vare på våre flotte båter.

Ved siden av lå Hans og skinte – med ny bunn, glinsende mahogny og skinnende messing. En stor jobb er gjort med den.

Så var det regatta mot CR. De greide ikke å stille en masteråtter, men vi stilte to andre andre. NSR I vant med en lengde foran CR, og så NSR II rett etter det. Noen filmsnutter fra starten , midtveis  og målgang  finner du her!

Takk for dagen – hele sesongen står foran oss!

PS – påmedingene til Årungenregattaen sprenger alle grenser. Funksjonærer trengs! Meld deg!!

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *