Selsom opplevelse med Jens Petter

Så er det nye røde vidunder «306 Jens Petter Jensen» testet på vannet.

Med på jomfruturen var Jacob Nordan, Marianne Lundh og cox Janet Langlo.

Fin og lett, bra å ro, gode sleider, glir godt gjennom vannet; det var dommen etterpå.  Vi holdt en marsj-fart på rundt 8km/t, og da vi tok 10 harde kom vi opp i 11,5km/t.

Nå gjenstår det å se hvordan båten oppfører seg i bølger ettersom vi i dag hadde veldig fine flate forhold – og attpåtil ble sjekket på av to nysgjerrige seler underveis, da måtte vi bare ha et fotostopp.

Marianne

Tur- og Mosjon Jens Petter 3 Tur- og mosjon Jens Petter Tur- og mosjon jens Petter 2

One reply on “Selsom opplevelse med Jens Petter

  • Birgitte Bruaset

    Mandag 2.5 var Gjert Laading, Eli Strømsheim og Birgitte Bruaset ute med 306, Jens Petter Jensen. Vi må øve til Hamburgturen i juni, Der Ruder-Gesellschaft Hansa har vist nesten kun parårebåte. Fra før av har vi i 60Pluss kun brukt 1 åre hver, men Eli og Birgitte hadde 2 gange før prøvd å ro paråre i 4-eren, dog med litt vekslende hell; på tross av det var vi ved godt mot. Den dag kom det vind fra sør, så båten føltes veldig vimsete og satte en skrekk i oss. Men takket være cox Gjert Laadings rolige komandoer gikk det til tider helt bra til vi skulle runde Dronningen, da møtte vi vinden. Vi kom vel hjem med noe skrekk i sinne, men ikke helt oppgitt.
    Birgitte Bruaset

    Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *