Stor takk til alle som bidro!

Årungregattaen over for i år – Tusen takk for en fantastisk innsats!

Hei til alle dere som har stått på både seint og tidlige for å få Årungregattaen til å bli et strålende arrangement.

For at regattaarrangementet skal fungere er det veldig mange personer i sving, både før og under evenementet. På regattaen er det mange funksjoner som skal bekles: Fra båtholderne på start, starterne, båtførerne, speakertjeneste både på vann og på land, kafé Den Røde Stjerne, teknisk, sanitet, premiebrygge, og måltårnet med rekordrask resultatservice, regattakontor, premiebrygge osv.

Tusen takk! I år fungerte samtlige funksjoner perfekt og det er takket være dere at NSR har rykte på seg for å være en seriøs og kompetent regattaarrangør. I år fikk vi alt dette til på tross av været (kan ikke huske en så våt og kald regatta på Årungen).

Nok en gang tusen takk for en strålende innsats og så håper jeg dere er klare til innsats om et år igjen.

Hilsen Erik, regattasjef

PS – Og hjemmesiden hilser til regattasjefen – du er jammen meg ganske god du også Erik!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *