Christiania-Ormsund regattaen

Christiania og Ormsund samler ronorge for anledning CR/ORK-regattaen til helgen. Det er mulighet til å følge med på live-sending og det vil være fotograf til stede. Dette er første norgescup for sesongen, og flere løp har relevans til uttak til jr Nordisk mesterskap og U23VM. I tillegg til mange av de vanlige klassene, arrangeres det supersprint med mikset lag i dobbeltsculler. Forsøk er lørdag, mens finalen skjer søndag.

Værmeldingen er dessverre laber bris fra nord-øst, men vi krysser fingrene for at det kanskje er en overdrivelse. NSR stiller med roere i alle aldre, så det er jevnt trykk av NSR-roere over banen begge dager.

Lykke til!

Resultat/startliste

livesending

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *