Alternativ trening og fremgang i trimrommet!

Mens treningsrommet er gjenstand for oppgradering, ligger det mye god fysisk trening i å rive det gamle. Det meddeles også at den mentale biten heller ikke er å forakte, siden hverdagens frustrasjoner dreneres ut gjennom hvert sleggeslag. Flere har vist at de kan svinge andre ting enn årer.

Det har nok vært mang en nysgjerrig roer som har nok stukket hodet inn i treningsrommet, og har observert utviklingen underveis. Om ikke lenge vil alle få muligheten til å komme og se, da renoveringsarbeidet nå nærmer seg slutten.

Mens arbeidet nå nærmer seg slutten, så er det fremdeles arbeid som gjenstår. Akkurat nå trenger klubben litt gravehjelp. Hvis du har 1 time å avse en kveld, så ta kontakt med nito.simonsen@dnb.no. “Dette er fort gjort hvis vi er fler,” sier nito

Og forøvrig meddeler nito at det nærmer seg etter hvert slutten på renoveringen, og det som for et år siden bare var streker på et papir er nå i ferd med å fortone seg som et fiks ferdig treningsrom. Det blir fint. Veldig fint. Og rommet vil sakte med sikkert etter hvert kunne brukes igjen, mens den offisielle åpningen venter vi med til august. Da er flere av oss hjemme så vi kan feire oss selv, sier Nito.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *