Det ble roerlangrenn også i år!

Roerlangrennet 2017 ble gjennomført søndag 5. mars på en kort 2km rundløype av kunstsnø. Alle de fine forhold som var tidligere – de regnet bort tirsdag. Men kunstsnø er også snø og det gir mulighet for å gjennomføre et skirenn uansett hvor lite eller mye vill-snø som finnes.

Etter tidene å dømme må det ha vært en veldig bra løype, for Peder Myhre satte ny rekord med tiden 1:00:49! beste tid hittil har vært 1t 5min.

Om så roerne ble litt svimle av å gå rundt og rundt, det vites ikke. Og dog – Jacob gikk bokstavelig talt på trynet og fikk en skikkelig nesestyver, men gjennomførte!

Og NSR vinnerne er:

Utover Peder som vant Eliteklassen 20km, så vant Anne Glomnes Rudi i Dame Veteran 10km med tiden 36min. 58sek, samt Trygve Bye Løken som vant JrC 5km med tiden 21min. 46sek.

Bærum Roklubb stilte med mange gode løpere, og de tok 6 klasseseire. Ikke verst med bare åtte deltakere!

De senere år har det vært invitert til «Kaninløype» og i år var det ti kaniner som tuslet rundt sammen med kaninmor Lis.

Dessverre kom ikke vandrepokalen med tilbake til NSR i år, med 25 deltakere fra CR og 24 fra NSR, så måtte den gå på andre side av Frognerkilen.

Etterlyser også et par nye røde Madshus ski samt et par sølvgrå staver. De ble satt opp av huset sammen med andres, men var borte da Ida Værnes skulle ha de med seg hjem. Sjekk om det er dine egne ski du har fått med hjem. Ida kan kontaktes på 92455736.

Se resultatene her: Roerlangrennet 2017

Mvh/Marianne

Oslo Rokrets

 

ps – hjemmesiden blir kjempeglad for bilder!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *