Nytt på og fra Solodden

Som en god del medlemmer sikkert allerede vet, og som en god del andre sikkert ikke vet, så har Solkongen gjennom 34 år, Jens Petter Jensen, abdisert fra tronen for å nyte sitt otium og gitt septeret videre.

Solkongens sekretær gjennom 12 år, Marianne Lundh, har overtatt septeret og dermed ansvaret. Hun håper å tiltrekke seg mange av de gamle brukere, samt gjerne mange nye brukere av Soloddens herligheter.

Båter: Det ligger mange forskjellige båttyper i båthuset på Solodden, fra 1X sculler og 1X Trim opp til 8+, så her kan man velge etter behag og værtype for å trene, eller for å utforske Vestfjordens flotte område.  Og om dere lurer: båtene er i bra stand!

Satser man på å ro sculler, er det best tidlig på dagen før båtfolket kommer seg på vannet ved 11-tiden. De seneste årene har vi fått vogner til å kjøre bl.a. innriggerne ned på stranden, det gjør det mye enklere å sette båter på vannet og få de opp igjen.

Overnatting: Ønsker du å overnatte i en av hyttene, så ta kontakt med Marianne på marianne(at)roklubben.no eller hvis du er sent ute, send sms til 900 36 137. Vær oppmerksom på at på nåværende tidspunkt er sesong 2017 stort sett fult belagt frem til 1.september.

DagsbesøkDet er alltid mulig å ta seg en tur for å ro, bade, spise niste eller drikke kaffe, uansett om det er overnattende roere eller ei. Enkelte dager på forsommeren er det firmafest i teltet, da får dere ta hensyn til våre gjester.

NYTT NYTT NYTT:

Støtt Solodden, bli med i «Soloddens Venner», et nystiftet støtteorgan.

Betaler du inn en symbolsk sum på kr. 50 til Soloddens konto i NSR, 9041 23 56038, så får du tilsendt et medlemsbevis, du kan ta en kop gratis kaffe på kjøkkenet hele sesongen, og du får retten til å delta på en årlig dugnad (ingen tvang!) med etterfølgende mat og sosialt samvær

Den beste støtte er samtidig veldig enkel: Bruk Solodden, til roing, til bading, til å nyte livet på klubbens fantastiske sommersted!

 Oslo, 07.juni 2017

Solodden-komiteen

Marianne Lundh (leder), Bjørn Saga, Brita Børve, Barry Spradbrow, Hedda Beckmann

One reply on “Nytt på og fra Solodden

  • Natasza - for Tur og mosjon

    Solodden anbefales som utgangspunkt for sommerens roturer! Tur og mosjon planlegger flere slike i ukene som kommer. De som ikke har andre planer kan bruke Solodden på St. Hansaften, da flere hytter skal være ledige for overnatting fra fredag ettermiddag til søndag. Fest fredag og roing lørdag morgen? Søndagsturen 25. juni går også fra Solodden – oppmøte kl. 10.00.Husk matpakke og drikke.

    Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *