Juniorenes tanker om CR-regattaen og bilder!

Vi har stilt noen spørsmål til noen av deltakerne kledt i rødt.

1. Hvor mange løp deltok du i på regattaen i helgen? 2. Hvilket løp husker du best? Kan du ta oss gjennom dette løpet/ene og fortelle litt fra det? 3. Hvem imponerte deg mest denne helgen? 4. Er det noe du skal forbedre til neste gang? 5. Ble det noe godt fra cafeen?

Her er Petter Arnøys refleksjoner fra regattaen i helgen:

1) Jeg deltok i HJB 2x, HJB1x, HJA2- og HJA4-

2) Løpet jeg husker best er HJB1x på søndagen hvor vi skulle ro 1500 m. I mitt heat konkurrerte jeg mot Ålesunds, Kristiansand, Horten og Nicolai Fongaard fra NSR. Etter flere forsøk på å få alle båtene til å ligge på linje gikk starten og Ålesund så ut til å ha mest kraft i de første takene, men det tok ikke lang tid før vi lå side om side. Etter 500 meter hadde jeg en lengdes ledelse på Ålesund, uten at jeg syns jeg hadde brukt mye krefter på det. De neste 500 fokuserte jeg på å finne rytmen, og avstanden ned til Ålesund økte. De siste 500 øket jeg tempoet litt, men med tanke på at jeg hadde flere løp å ro etter singelen, sparte jeg litt på kreftene også. Det endte til slutt med gull og 14 sekunders margin ned til Ålesunds på 2. Plass.

3) Jonas Juel imponerer stadig med seier på seier i HS1x, selvom han bare er junior selv. Jonas imponerte meg kanskje mest denne helgen.

4) Kanskje noen flere økter i 2x ville vært nyttig. De siste ukene har stort sett gått med til å trene enåra.

5) Det beste var vel burgeren. Det er alltid et godt tegn når arrangøren drar frem grillen!

Alle de fine bildene er tatt av Arne Byberg

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *