Årungregattaen avlyses

Til norske roklubber og rosjefer

Det er med tungt hjerte en samlet regattakomité i NSR i dag har besluttet å avlyse årets Årungregatta. Isen ligger ligger i øyeblikket fortsatt tykk på Årungen, og vedlagte vurdering sammenfatter årsakene til at vi ikke tror det blir isfritt til til førstkommende helg. Vi trenger helgen for å legge ut baner og få Årungen klar for regatta, og vurderer det slik at det for klubbene som kommer langveisfra er bedre å få beskjed nå, fremfor å holdes på pinebenken frem til eksempelvis lørdag formiddag. Vår vurdering er at det med overveiende sannsynlighet ikke blir isfritt nå til helgen uansett.

På vegne av regattakomiteen,

Øyvind Lavoll, regattasjef

Isvurdering_Årungen

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *