Åpningsregatta i Bestumkilen

Roere i jrB+C og masters stilte i NSR-rødt på Bestumkilen åpningsregatta. En ny regatta av i år, over banen innerst i Bestumkilen – der både Bestumkilen Rk og Oslo Rk holder til. Det er mye arbeid som ligger bak banen på 1000m, som med denne regattaen blir offisielt åpnet.

Les om det i Akersposten

Rosjefen var tilstede og har kommet med flere oppdateringer underveis.

Trygve Løken og Edvart Wohlfahrt rodde til sølv i dobbel. Dobbeltfireren med Felix Spydevold, Sander Bjerke, Herman Winther og Jens Oscar Anstensrud lå lenge an til samme plassering, men slet med materiellet mot slutten. Det ble dog bronse på gutta! Aksel Rudi og Mathis Grimstad i jrC rodde også et sterkt løp. Jentene i jrB tok den helt ut og endte på topp! Det ble altså gull til Ella Hegge og Fabia Emblem.

Masters stilte i stort manntall. Det blomstrer faktisk som aldri før i denne gruppen i NSR for tiden! To dobbeltfirere rodde over banen. Det ble bronse til Eduardo Caetano Reis, Einar Brattli, Philip Anderson og Mariano Garces Sarmiento, og en fjerdeplass til Marius Johansen, Odd Rune Hegge, Bjørn Saga og Arne Thommesen. I sistnevnte båt var dette første deltakelse på roregatta, vi håper det ga mersmak! Noen masters fra NSR samlet seg i en åtter med Oslo Rk og Ormsund Rk. Det gikk jo strålende; gutta vant! Johan Werner, Morten Grepperud (Ormsund Rk), Hans Jørgen Arvesen, Anders Formo (Oslo Rk), Magnus Grepperud (Ormsund Rk), Sverre Løken, Peder Strand og
Nito Simonsen, med coxen Liss Sund.

Arne Byberg var på plass med kamera denne gangen også. Se flere av de fine bildene på facebook!

Resultater kan søkes opp her