Storslagent lag i Ålesund!

Her kan du lese Trygve Løkens tekst om NM på romaskin i Ålesund:

Det var åtte sultne og spente NSR-roere som ankom Ålesund fredag kveld for å delta i Norgesmesterskapene i Innendørsroing. Til middag spiste vi deilig italiensk pizza. Da vi endelig fikk slått oss til ro på hotellrommet, tilbrakte vi resten av kvelden klistret foran TV-en og så på VM i olabil. Veldig morsomt og spennende. I denne konkurransen kan kanskje Brors idé om en åtter-bil bli satt ut i livet.

Etter noen timers søvn var vi klare for å gi jernet i Fagerlihallen. Først ut for NSR var Sander Holmedal Bjerke og Felix Østerberg Spydevold i klassen herrer junior C. Begge rodde meget bra, og Sander fikk neste beste tid i klassen, 03.25.3 på 1000 meter! Neste mann ut var Sebastian Norman Dupuy som skulle ro herrer junior B. Her gikk det også unna, og Sebastian klarte akkurat å krype under 8 minutter på 2000 meter. Det er vel få ting som føles bedre enn det! Alle gutta virket fornøyde med innsatsen, og om jeg ikke husker feil noterte de tre guttene hver sin nye bestetid.

Senere på dagen skulle junior A-gutta ut i ringen. I første heat stilte Alexander Bolm Tindlund og jeg. Vel vitende om at det kom til å gjøre uutholdelig vondt satt vi oss på romaskinene og rodde i vei. Etter knappe seks og et halvt minutt var Alex og jeg ferdig, begge hadde perset med henholdsvis tidene 06.28.9 og 06.23.3. Jeg endte på tredjeplass, Alex på femte. I andre heat stilte Bror Henrik Flyen Storsten. Han vant heatet suverent, og ved å holde 1.40/500 meter hele veien, noe som må være den jevneste farten holdt over 2000 meter under hele NM, kunne Bror notere seg tiden 06.39.8. Det også pers.

Den nybakte senioren Oscar Wohlfahrt stilte i U23-klassen. Her møtte han to CR-gutter og en fra Ormsund. Oscar rodde fort og etter en vanvittig jevn og spennende siste 500 meter tok han knepent andreplassen foran en fra CR. Det er få ting som føles bedre enn å slå Christiania på målstreken.

Petter Tufte, Sam Lorgen, Oscar Wohlfahrt og jeg rodde herrer senior stafett. Der møtte vi Martin Helseths lag bestående av blant annet kroppsbyggere, som naturligvis var gode på 500 meter. Aalesund vant, og vi endte til slutt på tredjeplass.

I stafetten for junior B rodde Sebastian, Sander og Felix. Her gikk det like mye unna som tidligere på dagen, og guttene fikk en sterk plassering som det er verdt å være stolt av.

Alexander, Bror, Edvard og jeg rodde junior A stafett. Det var vel aldri tvil om hvem som kom til å vinne, til tross for kommentator Per Helges tipping før start om at Christiania kom til å stikke av med seieren. Vi ledet over konkurrentene etter 300 meter. Ledelsen vår økte og økte, og vi ble norgesmestere!

På lørdag kveld dro vi og spiste pizza igjen. Denne gangen sammen med roere fra andre klubber også. Da vi kom tilbake på hotellrommet, var vi ganske så slitne etter dagens kraftanstrengelser og brukte resten av kvelden til å se film, spise dessert og slappe av.

Resultater

Bilder er tatt av Caspar Wohlfahrt