Bilder fra Ramberg 8’ern

Rett før helgens fest av et Norgesmesterskap for NSR – arrangerte Tur- og mosjon klubbens eget mosjonsløp Ramberg 8’ern for fjerde året. Ramberg 8’ern er blitt en flott tradisjon tidlig i september – hvor alle klubber i Oslo Rokrets inviteres med, til en rundtur i åttetall rundt Lindøya og Ramberg øya.

Årets regatta besto av 10 startende båter. Her ror alle båttyper sammen – side om side. Seks båter fra NSR, tre fra CR og én signert Team LiteBoat, besatt av Tor Erling Gransæther og Vetle Vinje. Ikke overraskende var det sist nevnte coastal 2x som rodde inn til bestetid 50:43 i det som var en bølgete og vindfull tur på fjorden. Resten av feltet kom på rekke og rad, resultattidene er ikke så viktig i dette løpet – rogleden er viktigst, og medaljene ble da også broderlig fordelt mellom deltakerne etter løpet.

Vi skal la et knippe bilder få gjenskape rogleden som ble skapt denne torsdagskvelden, men vi skal også huske på å takke de som bidro til å gjøre regattaen mulig – først og fremst Halvdan Nicolaysen og tur og mosjonsutvalget som var arrangører. Gunnar Clifford, som kom direkte fra dommeroppdrag i U23 EM i Polen til dommeroppdrag på Ramberg 8’ern. Per M. Klausen, Kristian S. Christensen og Halvor Bergan i følgebåter, og ikke minst Brita Børve og Hilde Vagle som sto for kiosk – pølser og kaffe – på den sosiale avslutningen på båtplassen etter løpet. Tusen takk!

 

 

Vibeke Vestbø, Tereza da Silva, Helene F. Wessman, Anita Woll, med Eduardo C. Reis som cox debuterte i regatta i båt nr 267 – 3/4 4x+. (t.h.) NSRs andre 3/4 4x+i løpet, besatt av Bjørn Saga, Andreas D. Hysing, Jan Hysing, Marius H. Johannessen, og med cox Jacob Nordan, bæres på vannet. 

 

Tur- og mosjonssjef, Halvdan Nicolaysen, viser frem løypekartet – Ramberg 8’ern ble arrangert for fjerde året, og i samme løype som tidligere. 

 

Glade sølvvinnere i klassen for 3/4 4x+, og C2x Jens Petter Koren med makker Magnus Harju.

 

Liv Dannevig, Jan Blom og Ulf Kristiansen rodde runden på tiden 1:38:30 i sin 2+ innrigger, mens Vetle Vinje og Tor Erling Gransæther i sin LiteBoat C2x hadde dagens beste tid på 50:43.

 

Marit Aalen, Janet Langlo, Carl Bonnevie og Elise Lium, hadde også med seg Carl Hjortsjö i sin 4+ innrigger.

Gutta gjør seg klare før start.

Natasza Sandbu, Halvdan Nicolaysen og cox Jan Bosio rodde 3/4 2x+

Våre venner fra CR, etter løpet.

Per M. Klausen og Gunnar Clifford foran dommerbåten.

Bita Børve og Hilda Vagle sto for serveringen.

Ramberg 8’ern skapte liv og røre på båtplassen.

Foto: Halvor Bergan / Marius H. Johannessen