Flott sesongavslutning

Forrige helg markerte avslutningen for 2023 sesongen – leder Halvor Bergan (bildet) kunne vaske inn de siste båtene. Sesongen ble avsluttet på beste måte; med god innsats på dugnadene, et høstmøte som gir fremdrift for månedene som kommer, og ikke minst klubbkapproing i kaldt høstvær og høstfest som varmet alle NSR hjerter.

Høstmøtet

Rosjef Sara K. Hegge presenterte Routvalgets rapport for sesongen som har vært. 

Høstmøtet ble arrangert torsdag 19. oktober. Halvor Bergan åpnet møtet, og de 23 fremmøtte fikk både oppdatering fra arbeidet på Solodden, samt rapporter fra de ulike aktivitetsgruppene i klubben; Routvalget, Tur- og mosjon, og Mastergruppen. Eduardo C. Reis ble gjenvalgt i rollen som Instruksjonssjef, og Bjørn Saga ble valgt som ny Masteroppmann.

Protokoll fra Høstmøtet finnes her.

Nettsidens oppsummering om sesongens 46 seiersvimpler – og oppsummering av sesongavslutningen kan lese her.

Tidligere på kvelden gjennomførte Routvalget workshop med de aktive roere – her kun et utvalg av et fullsatt treningsrom. Innspillene ble senere på kvelden presentert på Høstmøtet – det var enighet om å både trene hardere og mer – så det lover godt for 2024 sesongen!

Klubbkapproingen

Lørdag 21. oktober – bitende kaldt – snø i luften (les: vinden). Likevel, møter omlag 50 roere til klubbkapproingen! Inspirerende!

Halvor og Sara ønsker velkommen – legg merke til at vintertøyet er hentet frem – rosesongen 2023 er snart historie.

Det gjøres klart for både 2x, dobbeltfirere og åttere – generation challenge og hele 4 åtter-lag til start!

Team Wohlfahrt selvsagt på plass – Edvard, Oscar, Caro og Caspar!

Raskeste båt i årets 4x Generation Challenge løp, men hadde Martin, Halvor, Oscar og Pim glemt regelen om kjønnsbalanse? Vel, tross superfart – båten ble senere diskvalifisert – og vinnermedaljen gikk i år til Team Wohlfahrt.

Jens Petter, Bjørn, Magnus og Eduardo gjør seg klare!

Sara og Per i dommerbåten!

Kraft i hvert tak!

Gratulerer – årets klubbmestere i åtter!

Høstfesten

Festsalen var pyntet rød til fest – klubbsjef og festgeneral Elisabeth Blom Tindlund og leder Halvor Bergan ønsket velkommen (også på Ukrainsk! for våre Ukrainske venner, som var på plass i salen).

Omlag 115 gjester var på plass for å feire klubbavslutningen på høstfesten! 

Show og moro – Caspar Wohlfahrt som konferansier blir garantert gøy – og nye hodeplagg lanseres sammen med de nye klubbjakkene senere, eller?

Natasza P. Sandbu har vært initiativtaker for det som er blitt prosjektet Ukrainian Youth Rowing – hun fortalte om årets aktiviteter, overrakte gave til Halvor og Sara, og vi fikk se en flott film med bilde-collage fra årets ro-treninger. 

Les mer om de Ukrainske roerne i klubben vår her.

 

 

Anna Sture fikk tildelt NSRs hederstegn – les mer her.

Hallvard Bjørkelund fikk endelig utdelt Norges Roforbunds Medalje for fortjenestefull Roing, tildelt i 2020.

Vår gode trener Markus Christensen ble takket for sin strålende innsats i vervet, og fikk en sabel overrakt av tidligere Rosjef Caspar Wohlfahrt. Takket ble også avtroppende Masteroppmann Kristian S. Christensen, som fikk overrakt rodrakt i størrelse XS – som vi vet ble byttet inn i en noe større størrelse senere på kvelden. Takk, til både Markus og Kristian!

Wow – årets show – Ro, ro, ro, ro, ro, ro ATTENTTION GO!!! – Caroline & The 4x Spice Girls anno 2023 hadde laget låten To dråper Langvik vann – fritt etter en låt av Markus og Martinus. Det ble allsang!

Premieutdeling for Klubbkapproingen – 4x vunnet av Team Wohlfarht!

Premieutdeling for Åtterløpet – vinnerbåten – her mottar Ole Arnøy gullet av Rosjef Sara Hegge.

Så ble bordene ryddet – Sven Ole Nicolaysen og Bror Storsten tok så kontrollen på lyd og lys og det ble dans ut i de sene nattetimer.

Vi takker alle som bidro og alle som var med på å gjøre sesongavslutningen til en flott markering av nok en fin rosesong hos oss i NSR!

Bilder: Halvor Bergan og Marius H. Johannessen